Kerstpakkettenactie

Kerstpakkettenactie 2018 !

Kerstmis , het feest van het licht….
De goed gevulde kerstpakketten waarmee men wordt verrast zijn zo’n lichtpuntje. Het gevoel dat men niet wordt vergeten en dat het extra’s hen zo heel erg van harte is gegund is juist in deze tijd nodig!

Kent u gezinnen/mensen van wie u weet dat Kerst niet uitgebreid gevierd kunnen worden, meldt u dat dan tot 15 DECEMBER bij ons per email oldambtaktief@kpnmail.nl.
Ook voor informatie over deze acties kunt u hier terecht.
Uiteraard zijn ook wij voor deze actie zeker afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven ter ondersteuning van onze projecten .
Dus als u zich geroepen voelt om de mensen die het echt heel hard nodig hebben en ook een heel gelukkige kerst te geven dan kunt u uw bijdrage storten op bankrekening NL80SNSB0926404687 ten name van Oldambt Aktief onder vermelding van Kerstactie.

Producten voor de kerstpakketten zijn vanaf aanstaande maandag 10 december weer welkom bij Nel Postmus (Nieuwemeerlandseweg 8 , Finsterwolde) en Lineke de Jonge ( Goudenregenlaan 7, Winschoten) . Via een pb kunt u evt een afspraak met ons maken.
Kunt u het niet zelf brengen dan is er altijd de mogelijkheid dat we uw donatie ophalen.

Namens alle mensen die hier heel erg blij en dankbaar voor zijn alvast bij voorbaat heel hartelijk dank voor elke gift , klein of groot !
Wel willen wij benadrukken dat deze actie uitsluitend bedoeld is voor mensen die het echt heel hard nodig hebben. Helaas moesten we vorig jaar ook mensen selecteren die wij niet konden bedienen omdat wij aan het eind van ons geld en middelen nog aanvragen over hadden.
Ofwel we hebben veel meer aanvragen dan wij helaas kunnen bedienen.

Maar vorig jaar was het een groot succes en we hopen dat het dit jaar weer een succes wordt, maar wij gaan ervoor!

Namens Oldambt Aktief kerstactie team ,

 

https://www.nporadio1.nl/nos-radio-1-journaal/onderwerpen/484416-nel-en-nico-postmus-delen-kerstpakketten-uit-aan-de-mensen-die-het-echt-nodig-hebben?fbclid=IwAR2SsVw4O_pZTXbk1osQSPsrKg61beapQwV9D-ELOueSRTeiHYYECCz3skQ