Op weg naar de campagne, samen verder.

Zeer gewaardeerde mensen van Oldambt,
Op de vernieuwde site van O.A.  een bericht van de fractie voorzitter.
Het is natuurlijk heel gewoon om terug te kijken hoe en wat er allemaal is gebeurd.
Er zijn dingen goed gegaan en er zijn dingen minder goed gegaan, maar zo gaat het altijd van de goede dingen kunnen we ons prijzen en van de minder goede dingen kunnen we lering uit halen.
Even terugkijken, 4 jaar geleden was er heel veel roering want vandaag 4 jaar geleden ging aldel failliet en kwam ik thuis te zitten.
Maar van thuis zitten kwam weinig want we gingen actie voeren, actie bij gaslocaties en op de A7 langzaam aan actie en noem maar op. En van de ene actie naar de andere actie namelijk campagne voeren voor de partij met man en macht. En met succes want we hadden bijna 2 zetels, maar onze Pieter zijn droom kwam uit hij zat in de raad en hoe.
Hij verkondigde zijn mening en feiten wat best wel bij bepaalde personen ergernis opriep.
Maar niemand kreeg hem van zijn standpunten af, het was een echte Postmus wat dat betreft.
En zijn enorme sociaal gevoel ook dat had hij niet van een vreemde, dat is van Nel.
Ofwel een zoon om trots op te zijn en een die altijd in oplossingen denkt en in mogelijkheden en zo valt de appel niet ver…….
Maar ook tegelijk een zorgenkind vanaf de eerste geboortedag ziekenhuis in en ziekenhuis uit de ene operatie naar de andere soms wel 5 keer in een jaar en dan nog alle controle beurten elk kwartaal.
Maar altijd positief ook dat is ons en mij niet vreemd, mijn bijnaam was ook op Aldel “de eeuwige positievo”
Maar na alle zelfs hele zware operaties te hebben overwonnen sloeg het noodlot toe vandaag 27 dec 3 jaar geleden nog een spoedoperatie gehad met succes nog.
Maar daarna na 3 week een diagnose waar geen vechten meer tegen was de afloop weten we maar al te goed. Het verlies van een kind wordt niet minder maar ieder jaar vooral om deze tijd steeds erger voor mij geld (if I cood turn back time) maar dat is een utopie.
Maar de partij gaat door en mijn erfenis en belofte naar Pieter houd ik gestand.
Het was en is best een hele opgave en ik werd voor de leeuwen gegooid eigenlijk te onervaren maar vol motivatie vallen en weer opstaan goede en minder goede keuzes gemaakt ongelukkig en verkeerd overgekomen en begrepen naar de mensen om mij heen.
Veel moeten leren maar ook incasseren maar altijd goed bedoeld en ten dienste van Oldambt Aktief.
Was en is alleen maar mogelijk dankzij het verlies van mijn baan anders had het niet gekund.
Er zijn helaas goede en fijne mensen weggegaan, maar er zijn ook weer gemotiveerde mensen teruggekomen.
Met de ploeg van nu gaan we de campagne in en we gaan voor minimaal 3 zetels.
Pieter zijn gedachtegoed is voor Nel en mij heel herkenbaar omdat hij dat van ons had en daarom kunnen wij ook zijn partij voort zetten met dezelfde prioriteiten en principes.
Daarom beste leden heel hartelijk bedankt voor het vertrouwen in mij en we gaan door samen met elkaar met vallen en opstaan kritiek is altijd goed maar het moet wel opbouwend zijn.
En ik heb vertrouwen in de mensen om mij heen want zonder dat kan en wil ik niet.
Beste mensen namens uw fractievoorzitter de hartelijke groeten,

Nico Postmus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *