Het vervolg we gaan verder na de vakantie.

Beste bezoekers van de site hartelijk welkom,

Allereerst moet ik even mijn excuses aanbieden voor de lange tijd dat er niets op de site gezet is.

Maar we hebben de vakantie achter de rug en nu weer volop aan het politieke spektakel beginnen, want er staat heel veel te gebeuren voor ons.

Denk aan de wmo, zorg, participatie, pgb en noem het allemaal maar op, wij strijden voor een goede en rechtvaardige verdeling van de uitgaven en helemaal voor die mensen die dat het hardst nodig zijn.

En niet met zorg geld de begroting op orde houden maar naar de burgers die het heel hard nodig zijn. Kortom we hebben veel werk te doen en doen dat voor de inwoners van de mooie gemeente Oldambt.

Wij gaan voor u de discussie en uitdaging aan om een zo goed en eerlijk mogelijk beleid voor elkaar te krijgen met een rechte rug en eerlijkheid en openheid gaan we door. Dus beste mensen tot binnenkort, want ik wacht niet weer zo lang met wat op de site te zetten. En als u suggesties of iedeeen heeft kom er a.u.b. mee wij luisteren altijd en als we kans zien om te helpen doen we dat zeker met raad of daad.

Tot gauw uw fractievoorzitter Nico Postmus.