Van de fractievoorzitter.

We zijn nu 8 maanden na de verkiezingen. De afgelopen maanden zijn zeer intensief geweest. We zijn vooral bezig geweest om de partij organisatorisch opnieuw vorm te geven. Deze klus is nog niet helemaal klaar, de laatste puntjes worden de komende Algemene Leden Vergadering op de spreekwoordelijke “i” gezet. Overigens, als u bij deze vergadering aanwezig wilt zijn, dan staat onze deur uiteraard altijd open!

 

Ook hebben we een nieuw lid in de partij mogen verwelkomen. Meedenken, meepraten en vooral ook meebeslissen staat bij ons hoog in het vaandel. Iedereen heeft dus evenveel te zeggen en alles word in de uiteindelijke beslissing meegewogen.

 

De afgelopen maanden zijn er ook een paar harde noten geweest die gekraakt moesten worden.

 

Dit was het bericht van Pieter dat nog niet geplaatst was, hij heeft het niet meer af kunnen maken helaas.

Maar ik wil u allen dit niet onthouden dus vandaar dat we dit wel plaatsen.