OLDAMBT AKTIEF DOET MEE AAN VERKIEZINGEN VAN MAART 2014!

In maart 2014 zijn er verkiezingen voor de gemeenteraden in heel Nederland. Net als in 2009 doet Oldambt Aktief in de gemeente Oldambt opnieuw een gooi naar plek in de gemeenteraad van de gemeente Oldambt.

Onder het motto “Oldambt Aktief, de sociale burger partij” wil de partij zich gaan profileren bij de inwoners van Oldambt en op deze manier een goed alternatief bieden voor mensen om op te stemmen. Groot verschil met zittende partijen is dat wij doen wat we zeggen en het vertrouwen van de burger niet beschamen. Te vaak beloven partijen van alles en zijn ze na de verkiezingen al hun beloftes vergeten.

Inzet voor de verkiezingen zal zijn het tegen houden van de voorgestelde Herindeling. Deze herindeling mag wat ons betreft, niet door gaan! De vorige herindeling heeft ons met elkaar al veel te veel gekost en wij zijn van mening dat een volgende herindeling ons nog veel meer zal gaan kosten. Daarnaast, hoe wil de politiek in een gemeente, met de afmetingen zoals die in de voorstellen staan beschreven, nog binding houden met burger?!

Dus, wat Oldambt Aktief betreft…..Herindeling? NEE!!!

In de komende 2 maanden zullen wij bekend gaan maken wie onze lijsttrekker zal gaan worden en wat er verder in ons verkiezingsprogramma zal komen te staan.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de gemeente politiek en hier uw steentje aan bij willen dragen, dan bent u bij ons van harte welkom! Samen maken we Oldambt mooi en leefbaar!