Actie Genoeg is Genoeg

Onder het motto Genoeg is Genoeg, gaat Oldambt Aktief aanstaande zaterdag 9 juli 2011 tussen 10.00 uur en 14.00 uur in het centrum van Winschoten flyers uitdelen, waarin de inwoners van Oldambt worden opgeroepen om volgende week woensdag om 14.00 uur in de Tramwerkplaats te komen, om daar hun ongenoegen kracht bij te zetten over de op handen zijnde bezuinigingen in de gemeente Oldambt. Extra wrang is nog wel dat het gemeentebestuur ondanks al deze bezuinigingen gewoon door wil gaan met de bouw van het Cultuurhuis wat een investering van sowieso 21 miljoen euro met zich mee brengt. Een onzalig plan wat betreft Oldambt Aktief. Het gemeentebestuur moet dan ook gestopt worden. Onderstaande flyer zal zaterdag worden verspreid onder het winkelend publiek in Winschoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *